Ohje

Kirjoita joulujuhlanäytelmää koskevat ideasi blogitekstiin.


torstai 18. marraskuuta 2010

juhlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKSELI,EERO

Ennätystehdas
 Joku luokan oppilaista leipoo pipareita ja yrittää saada mahdollisimman monta piparia kolmessa minuutissa. Suomen ennätys on 70 piparia, mutta hän ehtii vain 69.Sitten hän raivostuu ja syö kaikki piparit ja lähtee pois!!!!!!Joku on juontaja
Pelkokerroin
6 luokan oppilasta kohtaavat toisensa pelkokertoimessa.Pelkokertoimessa on  3 tehtävää.Ensimmäinen tehtävä on ketä pitää päätä kauiten lumikasassa.Siinä kaksi kilpailijaa tippuu.Toinen tehtävä on lumen syönti.Nyt tippuu 1 kilpailija.Viimeinen tehtävä on pulkalla lasku seinää päin!Se joka laskee eniten seinää päin voittaa ja saa 10 000 euroa.joku on juontaja.
Talent
 Tässä voi olla jo enemmän oppilaita ja 3 tuomaria.Kilpailijat esittävät jotain taitojansa tuomareille, jotka liittyvät jotenkin jouluun.voittaja saa 10 000 euroa.


Siin oli ideoita!!!!!

1 kommentti:

  1. JUHLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

    KaksketsEnttiii!!!!1

    VastaaPoista